Четвер, 25.04.2024, 15:07

Рівненський "ІНВАСПОРТ"

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Увійти
Соц. мережі
Міні чат
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Дайте оцінку нашому сайту
Всього відповідей: 910
Сайт існує

Головна

Головна » 2016 » Лютий » 19 » 19.02.2016 р. Святковий вечір "Наша спортивна гордість"
18:56
19.02.2016 р. Святковий вечір "Наша спортивна гордість"

     19 лютого 2016 року у м. Рівне в приміщенні КЗ «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Рівненської обласної ради проводився святковий вечір «Наша спортивна гордість», відзначення кращих спортсменів-інвалідів Рівненської області за підсумками спортивного сезону 2015 року.

     Захід розпочався 19 лютого о 14.00 год. На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні.

     На даному вечорі відзначено дипломами та кубками 67 кращих спортсменів та працівників галузі фізичної культури і спорту інвалідів Рівненської області у 12 номінаціях.

     З вітальним словом до учасників змагань звернувся начальник КЗ «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Рівненської обласної ради - Кучер В. О., заступник голови Рівненської обласної ради - Бучинський Олексій Андрійович, виконуючий обов’язки начальника управління у справах молоді та спорту ОДА - Нагорний П.В., директор всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та голова Рівненського відділення НОК України - Петренчук М.В., начальник відділу обласного управління освіти і науки РОДА - Сидорук С.М, директор Рівненського обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів – Балахно С.М., головний спеціаліст виробничої політики та соціального захисту федерації профспілок області – Скорик Н.О., директор Рівненського університету «Україна» - Ладюк О.Д., капітан обласного військомату – Бережнюк Ю.В., голова Рівненської обласної організації ФСТ «Україна» - Биков А.С., заступник декана факультету здоров’я, фізичної культури і спорту Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука - Сотник Ж.Г., директор КЗ «Острозька ЗОШ-інтернат І-ІІІ ст.» РОР – Лебідь Г.В., голова обласної федерації профспілки працівників культури – Давидюк П.П., який відзначив грамотами та цінними подарунками начальника регіонального центру «Інваспорт» - Кучера Віктора Олександровича, тренера-викладача з пауерліфтингу регіонального центру «Інваспорт» - Полюховича Вадима Олександровича, тренера-викладача з настільного тенісу регіонального центру «Інваспорт» - Коваленка Василя Степановича, тренера-викладача з пауерліфтингу регіонального центру «Інваспорт» - Коверзу Михайла Миколайовича за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту серед інвалідів Рівненської області.

     Загальне керівництво проведенням змагань здійснював регіональний центр «Інваспорт».

СПИСОК

номінантів святкового вечора «Наша спортивна гордість»

за підсумками спортивного сезону 2015 року

 

НОМІНАЦІЯ № 1

«Кращі спортсмени з паралімпійських та дефлімпійських видів спорту»

 

  1. Галінська Юлія Миколаївна – майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору. Нагороджена орденом «Княгині Ольги» ІІІ ступеня. Чемпіонка України. Чемпіонка Європи в командних змаганнях. Срібна призерка Кубку світу. Чемпіонка світу в командних змаганнях.
  2. Гусєва Ірина Борисівна – майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору. Чемпіонка України. Чемпіонка Європи в особистому заліку та командних змаганнях. Срібна призерка Кубку світу. Бронзова призерка чемпіонату світу в особистому заліку та чемпіонка світу в командних змаганнях.
  1. Драч Сергій Володимирович – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики серед спортсменів з вадами слуху. Нагороджений медаллю «За працю і звитягу». Срібний призер чемпіонату Європи в особистому заліку та чемпіон Європи з естафетного бігу 4х400 м.
  2. Косінов Олександр Іванович – Заслужений майстер спорту України з дзюдо серед спортсменів з вадами зору. Нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня. Чемпіон України. Чемпіон Європи в особистому заліку, бронзовий призер в командних змаганнях. Срібний призер Кубку світу. Срібний призер чемпіонату світу.
  3. Назаренко Олександр Вікторович – майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору. Чемпіон України. Срібний призер чемпіонату Європи в особистому заліку, бронзовий призер в командних змаганнях. Бронзовий призер Кубку світу. Бронзовий призер чемпіонату світу.
  4. Ніколайчик Наталія Миколаївна – Заслужений майстер спорту України з дзюдо серед спортсменів з вадами зору. Нагороджена орденом «Княгині Ольги» ІІІ ступеня. Чемпіонка України. Чемпіонка Європи в особистому заліку та командних змаганнях. Бронзова призерка І Європейських ігор. Срібна призерка Кубку світу. Срібна призерка чемпіонату світу в особистому заліку та чемпіонка світу в командних змаганнях.
  5. Помінов Олександр Михайлович – майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору. Чемпіон України. Бронзовий призер чемпіонату Європи в командних змаганнях. Срібний призер І Європейських ігор. Бронзовий призер Кубку світу.
  6. Синюк Микола Володимирович – майстер спорту України з параканоє серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату. Чемпіон України. Володар Кубку України. Учасник чемпіонату світу.
  7. Хорава Давид Елгуджаєвич – майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Чемпіон України. Срібний призер чемпіонату Європи в особистому заліку, бронзовий призер в командних змаганнях. Бронзовий призер Кубку світу. Бронзовий призер чемпіонату світу.
  8. Чепуріна Світлана Миколаївна - майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору. Чемпіонка України. Переможниця Кубку світу. Чемпіонка світу в особистому заліку та чемпіонка світу в командних змаганнях.
  9. Шепелюк Катерина Борисівна – майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами слуху. Нагороджена орденом «Княгині Ольги» ІІІ ступеня. Чемпіонка Європи в особистому заліку та срібна призерка чемпіонату Європи в абсолютній ваговій категорії.

 

НОМІНАЦІЯ № 2

«Кращі спортсмени з видів спорту, що не входять до програми паралімпійських та дефлімпійських ігор»

 

  1. Галінська Галина Володимирівна – Заслужений майстер спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Чемпіонка України. Чемпіонка  світу. Встановила три рекорди світу.

 

  1. Колесова Наталія Анатоліївна майстер спорту України міжнародного класу зі спортивних танців на візках серед спортсменів з ураженнями ОРА. Чемпіонка України, учасниця чемпіонату світу.

 

  1. Коробкова Світлана Леонідівна – майстер спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Чемпіонка України. Встановила чотири рекорди України.

 

  1. Куров Роман Володимирович – Заслужений майстер спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Чемпіон України. Чемпіон світу.  Встановив чотири рекорди світу.

 

  1. Миронець Андрій Григорович – майстер спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Срібний призер чемпіонату України.

 

  1. Сівак Іван Петрович Заслужений майстер спорту України зі спортивних танців на візках серед спортсменів з ураженнями ОРА. Чемпіон України. Чемпіон світу та бронзовий призер чемпіонату світу.

 

  1. Сівак Надія Миколаївна Заслужений майстер спорту України зі спортивних танців на візках серед спортсменів з ураженнями ОРА. Чемпіонка України. Чемпіонка світу та бронзова призерка світу.

 

  1. Товстий Андрій Андрійович майстер спорту України міжнародного класу зі спортивних танців на візках серед спортсменів з ураженнями ОРА. Чемпіон України, учасник чемпіонату світу.

 

  1. Ціздин Уляна Юріївна – майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Чемпіонка України. Чемпіонка  світу.

 

  1.  Чайковська Ольга Володимирівна – Заслужений майстер спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Чемпіонка України. Чемпіонка світу. Встановила три рекорди світу.

 

 

НОМІНАЦІЯ № 3

«Краща молодь»

 

  1. Абрамович Ганна – кандидат в майстри спорту України з легкої атлетики серед спортсменів з вадами слуху. Бронзова призерка чемпіонату України.

 

  1. Гаврись Євген – кандидат в майстри спорту України з дзюдо серед спортсменів з вадами зору. Срібний призер чемпіонату України.

 

  1. Головатчик Павло –  кандидат в майстри спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Бронзовий призер чемпіонату України.

 

  1. Єрьоменко Костянтин – кандидат в майстри спорту України з легкої атлетики серед спортсменів з вадами зору. Срібний та бронзовий призер чемпіонату України.

 

  1. Логацька Людмила – майстер спорту України з дзюдо серед спортсменів з вадами зору. Срібна призерка чемпіонату України. Чемпіонка Європи в командних змаганнях. Чемпіонка світу в командних змаганнях.

 

  1. Макарчук Володимир – кандидат в майстри спорту України з плавання серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату. Срібний та бронзовий призер Кубку України. Срібний та бронзовий призер чемпіонату України.

 

  1. Марчук Михайло – кандидат в майстри спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату. Бронзовий призер чемпіонату України.

 

  1. Міськов Андрій – багаторазовий срібний призер чемпіонату України з легкої атлетики серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

 

  1. Ткачук Катерина – майстер спорту України з плавання серед спортсменів з вадами зору. Дворазова чемпіонка та багаторазова срібна і бронзова призерка чемпіонату України. Володарка Кубку України.

 

  1. Холод Оксана – кандидат в майстри спорту України з легкої атлетики серед спортсменів з вадами розумового і фізичного розвитку. Дворазова бронзова призерка чемпіонату України.

 

НОМІНАЦІЯ № 4

«Кращі діти-спортсмени»

 

1.  Андрощук  Назар – дворазовий срібний призер фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з плавання серед спортсменів з вадами зору.

 

2. Бережний Михайло – дворазовий переможець та срібний призер фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед спортсменів з вадами зору.

 

3. Будько Олександр – срібний призер чемпіонату України з пауерліфтингу серед юніорів серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

 

4. Вегера Назар – переможець та срібний призер фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з настільного тенісу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

 

5. Войчук Андрій – переможець та дворазовий срібний призер фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед спортсменів з вадами зору.

 

6. Кукса Максим – срібний призер чемпіонату України з дзюдо серед спортсменів з вадами зору.

 

7. Пюро Володимир – срібний та дворазовий бронзовий призер фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з плавання серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

 

8. Романуха Ольга – срібна та бронзова призерка чемпіонату України з плавання, переможниця та дворазова срібна призерка фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з плавання серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

 

9. Хінцінський Олександр – дворазовий переможець та бронзовий призер фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед спортсменів з вадами розумового і фізичного розвитку.

 

10. Ярошик Юрій – срібний та дворазовий бронзовий призер фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з плавання серед спортсменів з вадами зору.

 

 

НОМІНАЦІЯ № 5

«Кращі ветерани-спортсмени»

 

  1. Іткін Леонід Борисович – майстер  спорту України з шашок серед спортсменів з вадами зору. Бронзовий призер чемпіонату світу.

 

  1. Никитюк Галина Миколаївна – кандидат у майстри спорту України з шашок серед спортсменів з вадами зору. Бронзова призерка чемпіонату України та чемпіонату світу.

 

  1. Семенюк Любов Адамівна – майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями ОРА. Чемпіонка України, срібна призерка чемпіонату Європи та бронзова призерка відкритого чемпіонату Європи. Бронзова призерка Кубку світу.

 

НОМІНАЦІЯ № 6

«Кращі тренери-викладачі спорту інвалідів»

 

  1. Демчук Андрій Олександрович – Заслужений  тренер України з пауерліфтингу. Особистий тренер Курова Романа, Чайковської Ольги, Семенюк Любові, Ціздин Уляни.

 

  1. Камлочук Леонід Васильович – тренер-викладач з параканое. Особистий тренер Синюка Миколи.

 

  1. Костак Владіслава Петрівна – Заслужений тренер України зі спортивних танців на візках. Особистий тренер Івана та Надії Сівак, Колесової Наталії та Товстого Андрія.

 

  1. Романкевич Михайло Якович – Заслужений працівник фізичної культури і спорту України. Заслужений тренер України з дзюдо. Особистий тренер Гусєвої Ірини, Шепелюк Катерини, Галінської Юлії, Ніколайчик Наталії, Чепуріної Світлани, Косінова Олександра, Хорави Давида, Помінова Олександра, Логацької Людмили та Назаренко Олександра. Почесний громадянин міста Рівне.

 

  1. Фесовець Олександр Миколайович - Заслужений тренер України з пауерліфтингу. Особистий тренер Галінської Галини, Набухотного Романа.

НОМІНАЦІЯ № 7

КРАЩІ ДИРЕКТОРИ СПЕЦШКІЛ-ІНТЕРНАТІВ

 

  1. Бабич Євгенія Юхимівна – директор Костопільської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І - ІІ ступенів.

 

  1. Лебідь Галина Василівна – директор Острозької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І - ІІІ ступенів.

 

  1. Фалко Євгенія Василівна – директор Клеванської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №1 І – ІІІ ступенів.

 

 

НОМІНАЦІЯ № 8

КРАЩІ  ТРЕНЕРИ-ВИКЛАДАЧІ КЗ «РОДЮСШІ»

 

  1.  Артинюк Ксенія Василівна – тренер-викладач з легкої атлетики. Особистий тренер Холод Оксани та Хінцінського Олександра.

 

  1. Палюх Ольга Григорівна – Заслужений тренер України з плавання. Особистий тренер Ткачук Катерини, Макарчука Володимира, Романухи Ольги, Пюро Володимира та Ярошика Юрія.

 

  1. Трофимчук Микола Володимирович – тренер-викладач з легкої атлетики. Особистий тренер Міськова Андрія та Абрамович Ганни.

 

НОМІНАЦІЯ № 9

« Кращий куратор з фізичної культури та

спорту міст і районів області по роботі «Інваспорту»

  1. Пишняк Людмила Опанасівна – куратор відділу спорту Рокитнівського району.

 

 

 

НОМІНАЦІЯ № 10

«Кращий голова ФСКІ»

 

  1. Гулійчук Марія Петрівна  – голова ФСКІ «Олімп» смт Радивилів.

 

  1. Цицюра Олександр Олександрович – голова ФСКІ «Повір у себе»,м. Сарни.

 

  1. Шеремет Наталія Василівна – голова ФСКІ «Вперед» смт Рокитне.

 

НОМІНАЦІЯ № 11

ЗА ВОЛЮ ДО ПЕРЕМОГИ

за підсумками спортивного сезону 2015 року

  1. Гладюк Владислав – бронзовий призер фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед спортсменів з вадами зору.

 

  1. Качуровська Карина – срібна та бронзова призерка фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з настільного тенісу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

 

  1. Луцик Софія – дворазова бронзова призерка фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед спортсменів з вадами зору.

 

  1. Михасюк Костянтин – срібний призер фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з плавання серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

 

  1. Остапчук Віталій – срібний та бронзовий призер фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з настільного тенісу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

 

  1. Харук Микола – срібний та бронзовий призер фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед спортсменів з вадами зору.

 

  1. Холод Дмитро – бронзовий призер фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед спортсменів з вадами розумового і фізичного розвитку.

 

 

НОМІНАЦІЯ № 12

 «Слава Паралімпійського та Дефлімпіського спорту»

 

Ажнюк Василь Володимирович – Майстер спорту України міжнародного класу з футболу серед спортсменів з вадами слуху.

2001 2011 р. – член штатної збірної команди України з футболу серед спортсменів з вадами слуху.

2006 р. – бронзовий призер чемпіонату Європи з футзалу серед спортсменів з вадами слуху.

2009 р. – чемпіон ХХІ літніх Дефлімпійських ігор (м. Тайпей, Тайвань).

Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня, Почесною грамотою Кабінету Міністрів України 2009р.

З 2012 р. – тренер-викладач з футболу серед спортсменів з вадами слуху у  КЗ «РОДЮСШІ».

 

 

Також подяками були відзначені:

Колтаков Микола Володимирович – за відданість та професіоналізм при висвітленні спортивно-масових заходів системи «Інваспорт».

Катеринич Анатолій Миколайович – за активну життєву позицію, підтримку та надання спонсорської допомоги при проведенні спортивно-масових заходів серед людей з особливими потребами.

Стрижеус Ігор Володимирович – за активну життєву позицію і підтримку людей з особливими потребами при виконанні соціально-побутових програм та наданні допомоги з проведення будівельно-ремонтних робіт.

 

Переглядів: 1719 | Додав: invasport-rivne | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]