Субота, 20.04.2024, 08:49

Рівненський "ІНВАСПОРТ"

Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Увійти
Соц. мережі
Міні чат
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Дайте оцінку нашому сайту
Всього відповідей: 910
Сайт існує

Головна

Головна » 2017 » Січень » 27 » 27.01.2017 р. м. Рівне Святковий вечір "Наша спортивна гордість" за підсумками спортивного сезону 2016 року
15:48
27.01.2017 р. м. Рівне Святковий вечір "Наша спортивна гордість" за підсумками спортивного сезону 2016 року

         27 січня 2017 року у м. Рівне в приміщенні КЗ «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Рівненської обласної ради проводився святковий вечір «Наша спортивна гордість», відзначення кращих спортсменів-інвалідів Рівненської області за підсумками спортивного сезону 2016 року.

        Захід розпочався 27 січня о 14.00 год. На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять видатних фахівців Рівненського регіонального центру «Інваспорт» заслуженого тренера України зі стрільби кульової Чижа Григорія Сергійовича, заслуженого тренера України з пауерліфтингу Коверзи Михайла Миколайовича та заслуженого майстра спорту України зі спортивних танців на візках серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату Сівак Надії Миколаївни.

       На даному вечорі відзначено дипломами та кубками 85 кращих спортсменів та працівників галузі фізичної культури і спорту інвалідів Рівненської області у 11 номінаціях.

     З вітальним словом до учасників змагань звернулись заступник голови Рівненської облдержадміністрації Богатирчук-Кривко Світлана Кирилівна, перший заступник голови Рівненської обласної ради Корнійчук Олександр Васильович, заступник міського голови Кульчинська Галина Григорівна , начальник управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації Таргонський Григорій Миколайович, директор Рівненського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», голова відділення національного олімпійського комітету України в Рівненській області Петренчук Микола Васильович, начальник управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації Ліпський Віталій Володимирович, голова Рівненської обласної профспілкової організації профспілки працівників культури України Давидюк Петро Петрович, декан факультету здоров’я, фізичної культури і спорту приватного вищого навчального закладу «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука» Завацька Лідія Архипівна, головний спеціаліст управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації, куратор регіонального центру «Інваспорт» Мурін Володимир Валерійович, заступник начальника КЗ «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Рівненської обласної ради – Демчук Андрій Олександрович.

 

         Загальне керівництво проведенням заходу здійснював регіональний центр «Інваспорт».

 

СПИСОК

номінантів святкового вечора «Наша спортивна гордість»

за підсумками спортивного сезону 2016 року

НОМІНАЦІЯ № 1

«Кращі спортсмени з паралімпійських

 та дефлімпійських видів спорту»

1. Галінська Юлія Миколаївна –  майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору. Бронзова призерка XV Літніх Паралімпійських ігор, володарка Кубку світу. Нагороджена орденом «Княгині Ольги» ІІ ступеня.

2. Гусєва Ірина Борисівна майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору.  Срібна призерка XV Літніх Паралімпійських ігор. Нагороджена орденом «Княгині Ольги» ІІІ ступеня.

3.  Косінов Олександр Іванович Заслужений майстер спорту України з дзюдо серед спортсменів з вадами зору. Бронзовий призер XV Літніх Паралімпійських ігор, володар Кубку світу. Нагороджений орденом «За заслуги» ІІ ступеня .

4. Логацька  Людмила Олександрівна –  майстер спорту України з дзюдо серед спортсменів з вадами зору. Учасниця XV Літніх Паралімпійських ігор. Чемпіонка України.

5. Матло Ярина Сергіївна – Заслужений майстер спорту України з плавання серед спортсменів з вадами зору. Срібна призерка XV Літніх Паралімпійських ігор.  Бронзова призерка  чемпіонату Європи. Нагороджена орденом «Княгині Ольги» І ступеня. 

6. Назаренко Олександр  Вікторович –  майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору.  Срібний призер XV Літніх Паралімпійських ігор, володар Кубку світу. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

7. Семенюк Любов Адамівна –  майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями ОРА. Учасниця XV Літніх Паралімпійських ігор. Бронзова призерка Кубку світу, чемпіонка України.

8. Синюк Микола Володимирович –  майстер спорту України  міжнародного класу з параканое серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.  Учасник XV Літніх Паралімпійських ігор – 4 місце, чемпіонат світу – 4 місце.  Чемпіон України.

9. Ткачук Катерина Василівна – майстер спорту України з плавання серед спортсменів з вадами зору. Учасниця XV Літніх Паралімпійських ігор –  5 місце. Багаторазова чемпіонка України.

10. Хорава Давид Єлгуджаєвич – майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору. Бронзовий призер XV Літніх Паралімпійських ігор, срібний призер Кубку світу. Нагороджений орденом «За заслуги» ІІ ступеня.

НОМІНАЦІЯ № 2

«Кращі спортсмени з видів спорту, що не входять до програми паралімпійських та дефлімпійських ігор»

  1. Галінська Галина Володимирівна – Заслужений майстер спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Чемпіонка  та рекордсменка світу. Чемпіонка України.
  2. Дерманський Анатолій Миколайович – майстер спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Срібний призер чемпіонату України та володар Кубку України.
  3. Колесова Наталія Анатоліївна – майстер спорту України міжнародного класу зі спортивних танців на візках серед спортсменів з ураженнями ОРА. Бронзова призерка чемпіонату Європи.
  4. Товстий Андрій Андрійович – майстер спорту України міжнародного класу зі спортивних танців на візках серед спортсменів з ураженнями ОРА. Бронзовий призер чемпіонату Європи.
  5. Коробкова Світлана Леонідівна – майстер спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Чемпіонка світу. Чемпіонка та рекордсменка України.
  6. Куров  Роман  Володимирович – Заслужений майстер спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Чемпіон світу. Чемпіон  та рекордсмен України.   
  7. Миронець Андрій Григорович – майстер спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Бронзовий призер чемпіонату України та срібний призер Кубку України.
  8. Набухотний Роман Миколайович – майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Чемпіон світу, чемпіон України.
  9. Ціздин Уляна Юріївна – майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Чемпіонка  та рекордсменка світу. Чемпіонка та рекордсменка України.
  10.  Чайковська Ольга Володимирівна – Заслужений майстер спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Чемпіонка та рекордсменка світу. Чемпіонка України.

НОМІНАЦІЯ № 3

«Краща молодь»

  1. Бондарчук Валентин – бронзовий призер чемпіонату України з легкої атлетики у приміщенні серед спортсменів з вадами зору, багаторазовий срібний та бронзовий призер Кубку України.  
  2. Данилів Михайло – чемпіон та срібний призер Кубку України з легкої атлетики  серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.
  3. Каплун Ольга – майстер спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Чемпіонка України та володарка Кубку України.
  4.  Ліценко Анастасія кандидат в майстри спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Чемпіонка України та бронзова призерка Кубку України.
  5. Міськов Андрій –  чемпіон України з легкої атлетики у приміщенні серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату. Багаторазовий володар Кубку України.
  6. Порохницький Георгій – кандидат у майстри спорту України з волейболу серед спортсменів з вадами слуху. Учасник чемпіонату Європи серед юніорів –       4 місце.
  7. Рожко Василь – кандидат в майстри спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату. Чемпіон України серед юніорів та срібний призер Кубку України.
  8. Суниця Максим – майстер спорту України з плавання серед спортсменів з вадами слуху. Багаторазовий срібний призер чемпіонату України.
  9. Холод Оксана – кандидат в майстри спорту України з легкої атлетики серед спортсменів з вадами розумового і фізичного розвитку. Срібна призерка чемпіонату України з легкої атлетики у приміщенні, багаторазова срібна та бронзова призерка Кубку України.
  10.  Шаблій Олександр – чемпіон України з дзюдо серед спортсменів з вадами зору.

 

НОМІНАЦІЯ № 4

«Кращі діти-спортсмени»

  1. Августін Наталія – переможниця, срібна та бронзова призерка фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.
  2. Андрощук  Назар – переможець та срібний призер фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з плавання серед спортсменів з вадами зору.
  3. Войчук Андрій – переможець та багаторазовий срібний призер фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед спортсменів з вадами зору.
  4. Козлюк Євген – багаторазовий переможець та срібний призер з плавання фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» серед спортсменів з вадами слуху.

5. Остапчук Віталій – переможець фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з настільного тенісу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

6. Рибак Максим – багаторазовий переможець фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед спортсменів з вадами зору.

7. Романуха Ольга – багаторазова бронзова призерка чемпіонату України з плавання, дворазова переможниця та срібна призерка фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з плавання серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

8. Ткач Іван – багаторазовий переможець фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з плавання серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

9. Харук Микола – переможець та багаторазовий бронзовий призер фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед спортсменів з вадами зору.

10. Ярошик Юрій – багаторазовий переможець та срібний призер фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з плавання серед спортсменів з вадами зору.

 

НОМІНАЦІЯ № 5

«Кращі ветерани-спортсмени»

  1. Вдовин Михайло – майстер спорту СРСР з легкої атлетики. Срібний призер чемпіонату України з легкої атлетики серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та володар Кубку України.
  2. Іткін Леонід – майстер  спорту України з шашок серед спортсменів з вадами зору. Чемпіон Європи.
  3. Никитюк Галинамайстер спорту України з шашок серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату. Чемпіонка Європи та бронзова призерка чемпіонату світу.
  4. Попок Віталій – майстер спорту України міжнародного класу з настільного тенісу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.  Чемпіон України.
  5. Чубик Любов – кандидат в майстри спорту України з легкої атлетики серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату. Чемпіонка України та багаторазова володарка Кубку України.

НОМІНАЦІЯ № 6

«Кращі тренери-викладачі спорту інвалідів»

  1. Демчук  Андрій  Олександрович – Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, Заслужений  тренер України з пауерліфтингу, особистий тренер Курова Романа, Чайковської Ольги, Семенюк Любові, Ціздин Уляни.
  2. Камлочук Леонід Васильович – тренер-викладач з параканое, особистий тренер Синюка Миколи.
  3. Полюхович Вадим Олександрович – тренер-викладач з пауерліфтингу. Особистий тренер Коробкової Світлани, Каплун Ольги, Миронця Андрія, Дерманського Анатолія, Рожко Василя.
  4. Романкевич Михайло Якович – Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, Заслужений тренер України з дзюдо. Почесний громадянин міста Рівне. Нагороджений орденом «За заслуги» ІІ ступеня. Особистий тренер Гусєвої Ірини, Шепелюк Катерини, Галінської Юлії, Чепуріної Світлани, Косінова Олександра, Хорави Давида, Помінова Олександра, Назаренка Олександра, Шаблія Олександра та Логацької Людмили.
  5. Фесовець  Олександр  Миколайович – Заслужений тренер України з пауерліфтингу. Особистий тренер Галінської Галини, Набухотного Романа.

 

НОМІНАЦІЯ № 7

КРАЩІ  ТРЕНЕРИ-ВИКЛАДАЧІ КЗ «РОДЮСШІ»

  1. Палюх Ольга Григорівна – Заслужений тренер України з плавання. Нагороджена медаллю «За працю і звитягу». Особистий тренер Матло Ярини, Ткачук Катерини, Романухи Ольги та Ярошика Юрія.
  2. Трофимчук Микола Володимирович – тренер-викладач з легкої атлетики. Особистий тренер Новака Романа, Міськова Андрія, Чубик Любові та Холод Оксани.
  3. Шевчук Олександр Васильович – особистий тренер Порохницького Георгія та бронзових призерів фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з волейболу серед спортсменів з вадами слуху.

 

НОМІНАЦІЯ № 8

« Кращий куратор з фізичної культури та

спорту міст і районів області по роботі «Інваспорту»

  1. Усик Світлана Борисівна – міський голова м. Сарни.
  2. Шевчук Сергій Анатолійович – начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту м. Рівне.

3.  Шеремет Наталія Василівна – начальник Рокитнівського районного центру «Інваспорт»  смт. Рокитне.

НОМІНАЦІЯ № 9

«Кращий голова фізкультурно-спортивного клубу інвалідів»

  1. Коваленко Василь Степанович  – голова Млинівського районного фізкультурно-спортивного клубу інвалідів «Надія».
  2. Петренко Валентина Володимирівна – голова Рівненського міського фізкультурно-спортивного клубу інвалідів «Геракл».
  3. Цицюра Олександр Олександрович – голова комунального закладу «Фізкультурно-спортивний клуб «Повір у себе»  Сарненської міської ради.

НОМІНАЦІЯ № 10

ЗА ВОЛЮ ДО ПЕРЕМОГИ

за підсумками спортивного сезону 2016 року

  1. Баша Емілія – переможниця фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з настільного тенісу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.
  2. Качуровська Карина – переможниця фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з настільного тенісу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.
  3. Крук Володимир – багаторазовий бронзовий призер фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.
  4. Михасюк Костянтин – переможець та багаторазовий бронзовий призер фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з плавання серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.
  5. Шульгін Марія – переможниця та бронзова призерка фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.
  6. Команда з волейболу серед спортсменів з вадами слуху, бронзові призери фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе»:
    • Антикало Мирослава
    • Баранова Ольга
    • Кірина Людмила
    • Підопригора Катерина
    • Саєнко Тетяна
    • Федорович Інна
    • Юглічек Анжеліка.
  7. Команда з футболу серед спортсменів з ураженнями дитячого церебрального паралічу, бронзові призери фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе»:
    • Андрушко Іван
    • Буткевич Назар
    • Леошик Дмитро
    • Михайлов Максим
    • Паригузич Дмитро
    • Прохорчук Микола.

НОМІНАЦІЯ № 11

 «Слава Паралімпійського та Дефлімпіського спорту»

Помінов Олександр Михайлович – Майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з  вадами зору

Народився 22 липня 1976 року у м. Рівне

Почав займатися дзюдо у 1990 році

Член збірної команди України з 2002 року

2001 р. – 2016 р. –  чемпіон України та володар Кубку України

2002 р. – чемпіонат Європи (Італія) – 3 місце

2003 р. – Всесвітні  ігри серед спортсменів з вадами зору (Канада) – 3 місце особисте

2004 р. – XІІ Паралімпійські ігри (Греція ) -7 місце

2005 р. – чемпіонат Європи (Голандія) – 3 місце особисте, 2 місце командне

2006 р. – чемпіонат світу (Франція) – 3 місце командне

2007 р. – чемпіонат Європи (Азейбарджан) – 3 місце особисте, 3 місце командне

2007 р. - Всесвітні  Ігри серед спортсменів з вадами зору (Бразилія) – 3 місце особисте, 2 місце командне

2008 р. – XІІІ Паралімпійські ігри (Китай) – 6 місце  

2009 р. – чемпіонат Європи (Угорщина) – 5 особисте, 3 місце командне

2010 р. – чемпіонат світу (Туреччина) – 5 місце особисте, 3 місце командне

2011 р.  - чемпіонат світу (Туреччина) – 5 місце особисте, 3 місце командне

2011 р. – бронзовий  призер чемпіонату Європи (Великобританія)

2012 р. - XІV Паралімпійські ігри (Великобританія) – 9 місце  

2013 р. - бронзовий призер чемпіонату Європи (Угорщина), срібний призер чемпіонату Європи (Угорщина) у командному заліку

2014 р. – чемпіонат світу (США) – 9 місце

2015 р. - бронзовий призер Кубку світу (Угорщина)

2015 р. – чемпіонат світу - 5 місце (Південна Корея)

2015 р. – срібний призер І Європейських ігор (Азейбарджан)

2016 р. – бронзовий призер Кубку світу (Бразилія)

2016 р. - XV Паралімпійські ігри (Бразилія) – 9 місце

Тренер: Романкевич Михайло Якович.

 

ПОДЯКА

за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та за значний особистий внесок у розвиток паралімпійського руху в Рівненській області

  1. Бабич Євгенія Юхимівна – директор комунального закладу «Костопільська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І - ІІ ступенів» Рівненської обласної ради.
  2. Лебідь Галина Василівна – директор комунального закладу «Острозька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І - ІІІ ступенів» Рівненської обласної ради.
  3. Фалко Євгенія Василівна – директор комунального закладу «Клеванська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №1 І – ІІІ ступенів» Рівненської обласної ради.
  4. Года Маріян Адамович – директор ТОВ «Рівень ЛТД».
  5. Стрижеус Ігор Володимирович  –  директор  вищого  професійного  училища № 1 м. Рівне.
  6. Кобилянський Ігор Ярославович – лікар Рівненського обласного спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту населення.
  7. Макарчук Зоя Володимирівна – директор Рівненської гуманітарної гімназії Рівненської міської ради.
  8. Єфімчук Юрій Васильович  –  директор  дитячо-юнацької спортивної школи № 2  Рівненської  міської  ради.

ПОДЯКА

за плідну працю, значний особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту на Рівненщині, високі спортивні результати та з нагоди 10-ти річчя від дня створення комунального закладу «Рівненська обласна дитячо-юнацька спортивна школа інвалідів» Рівненської обласної ради

  1. Артинюк Ксенія Василівна – тренер-викладач з легкої атлетики КЗ «РОДЮСШІ».
  2. Макринський Сергій Олександрович - тренер-викладач з легкої атлетики КЗ «РОДЮСШІ».
  3. Шепелюк Наталія Олексіївна - бухгалтер КЗ «РОДЮСШІ».

Всі фотографії з даного заходу можна побачити за посиланням: https://goo.gl/photos/mbGFDieEhCWxZGE4A

Переглядів: 2293 | Додав: invasport-rivne | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]