П'ятниця, 26.04.2024, 06:07

Рівненський "ІНВАСПОРТ"

Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Увійти
Соц. мережі
Міні чат
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Дайте оцінку нашому сайту
Всього відповідей: 910
Сайт існує

Головна

Головна » 2017 » Вересень » 9 » Bідзначення провідних спортсменів та тренерів з нагоди Дня фізичної культури і спорту
08:40
Bідзначення провідних спортсменів та тренерів з нагоди Дня фізичної культури і спорту

08 вересня 2017 року у в залі засідань Рівненської обласної державної адміністраціївідбулись урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту, де були відзначені провідні спортсмени та тренери регіонального центру «Інваспорт».

     На урочистому заході з вітальним словом перед провідними спортсменами, тренерами та фахівцями галузі фізичної культури та спорту виступили голова Рівненської обласної державної адміністрації–МуляренкоО.В., заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації – Богатирчук-Кривко С.К. таголова Рівненської обласної ради –Драганчук М.М.

     Почесні грамоти Рівненської обласної державної адміністрації отримали:

заслужений працівник фізичної культури і спорту України та заслужений тренер України з дзюдо – Романкевич М.Я., майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами слуху – Шепелюк Катерина, майстер спорту України міжнародного класу з футболу серед спортсменів з вадами слуху  - Фролов Сергій, тренер-викладач з футболу – Сікальський А.В..

Почесну грамоту управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації отримали директор обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів – Левчик С.С., тренер-викладач з легкої атлетики обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів – Трофимчук М.В. та бухгалтер регіонального центру «Інваспорт» - Свірідова О.О.

     Сертифікати про грошові винагороди вручили  майстру спорту України міжнародного класу з параканое серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, бронзовому призеру чемпіонату світу -  Синюку Миколі та

його тренеру – Камлочуку Л.В.

      Посвідчення майстра спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату отримали Рожко Василь та Чубик Любов, посвідчення майстрів спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору -Ліценко Анастасія та Головатчик Павло.

     Також отримав посвідчення майстра спорту України міжнародного класу з регбіліг тренер-викладач з пауерліфтингу регіонального центру «Інваспорт» - Полюхович В.О.

Переглядів: 738 | Додав: invasport-rivne | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]