Неділя, 05.05.2024, 00:23

Рівненський "ІНВАСПОРТ"

Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Увійти
Соц. мережі
Міні чат
Статистика

Онлайн: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Наше опитування
Дайте оцінку нашому сайту
Всього відповідей: 910
Сайт існує

Головна

Головна » 2011 » Лютий » 12 » 09.02.2011 р. м. Рівне Святковий вечір вшанування кращих інвалідів-спортсменів області "Наша спортивна гордість".(продовження)
13:21
09.02.2011 р. м. Рівне Святковий вечір вшанування кращих інвалідів-спортсменів області "Наша спортивна гордість".(продовження)

НОМІНАЦІЯ №2

«Кращий тренер з видів спорту»

         ПАЛЮХ ОЛЬГА ГРИГОРІВНА – Заслужений тренер України з плавання, тренер Ярини Матло, срібної призерки чемпіонату світу. Її вихованці є неодноразовими чемпіонами та володарями Кубків України, переможцями Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» з плавання.

       ДЕМЧУК АНДРІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ - Заслужений тренер України з пауерліфтингу, тренерРомана Курова та Ольги Чайковської. Його вихованці є чемпіонами  України та володарями Кубка з пауерліфтингу.

         РОМАНКЕВИЧ МИХАЙЛО Я КОВИЧ – Заслужений працівник фізичної культури України, Заслужений тренер України з дзюдо.  Тренер Олександра Помінова, Наталії Ніколайчик, Галінської Юлії. Його вихованці є чемпіонами України, володарями Кубка з дзюдо.

       ФЕСОВЕЦЬ ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ – Заслужений тренер України з пауерлітингу. Тренер Романа Набухотного та Петра Шепеля.

            КОСТАК ВЛАДА ПЕТРІВНА – тренер Івана та Надії Сіваків, Наталії Колесової та Андрія Товстого.

 








НОМІНАЦІЯ №3

«Кращі юніори, інваліди-спортсмени спортивної школи»

 

      АНДРЄЄЧКІН ДЕНИС – МСУ з плавання, чемпіон та багаторазовий призер України з плавання серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового аппарату.

МАКАРЧУК ВОЛОДИМИР – КМС з плавання, чемпіон та багаторазовий призер України з плавання серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового аппарату.

     МІЗЕРНИЙ МИХАЙЛО – МСУ з плавання, чемпіон та багаторазовий призер України з плавання серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового аппарату.

          ЛОГАЦЬКА ЛЮДМИЛА – КМСУ з дзюдо, член збірної команди України, чемпіонка України з дзюдо серед спортсменів з вадами зору.

     ВИНОГРАДОВ АНАТОЛІЙ – чемпіон області, срібний та бронзовий призер чемпіонату України з легкої атлетики серед спортсменів з вадами зору.

     ЄМЕЛЬЯНОВ ОЛЕКСІЙ – чемпіон області, України з пауерліфтингу, має І спортивний розряд серед спортсменів з вадами зору.

        ГОЛОВАТЧИК ПАВЛО – КМСУ з пауерліфтингу, чемпіон області срібний призер чемпіонату України серед спортсменів з вадами зору.

          МАРЧУК СЕРАФИМ – КМСУ з дзюдо, срібний призер чемпіонату України з дзюдо серед спортсменів з вадами зору.

       ГОЛОВАТЧИК РУСЛАН – бронзовий призер чемпіонату України з пауерліфтингу, чемпіон області серед спортсменів с вадами зору.

          ОМЕЛЯНЧУК РОМАН – учасник чемпіонату України (6 м.), чемпіон та призер області з пауерліфтингу серед спортсменів з наслідками ДЦП.



НОМІНАЦІЯ №4

«Кращі тренери-викладачі серед робот из дітьми-інвалідами»

1.   МАКРИНСЬКИЙ СЕРГІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ – тренер-викладач з легкої атлетики.

2 КОВЕРЗА МИХАЙЛО МИКОЛАЙОВИЧ - тренер-викладач з пауерліфтингу.

3.         ПОМІНОВ ОЛЕКСАНДР МИХАЙЛОВИЧ - тренер-викладач з дзюдо.






НОМІНАЦІЯ №5

«Кращі діти, інваліди-спортсмени спортивної школи»

 

        ГОНЧАРУК ОЛЕКСІЙ – чемпіон області, срібний та бронзовий призер чемпіонату України з легкої атлетики серед спортсменів з вадами зору.

ЄРЬОМЕНКО КОСТЯНТИН –чемпіон області, призер Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед спортсменів з вадами зору.

        ПРИЙМА МАКСИМ – чемпіон та багаторазовий призер Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» з плавання серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату.

        ХОЛОД  НАТАЛІЯ – чемпіонка та призерка області, обласної Спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед спортсменів з вадами інтелекту.

        КОПНІН ДМИТРО – срібний призер Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» з футболу серед спортсменів з наслідками ДЦП.

 ВИСОЦЬКИЙ ЮРІЙ - срібний призер Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» з футболу серед спортсменів з наслідками ДЦП.

        ГОЙДА НАЗАР - срібний призер Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» з футболу серед спортсменів з наслідками ДЦП.

КРАВЧУК МИХАЙЛО - срібний призер Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» з футболу серед спортсменів з наслідками ДЦП.

        ЛЕМЕХ АРТЕМ - срібний призер Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» з футболу серед спортсменів з наслідками ДЦП.

           РОЖКОВ ВОЛОДИМИР – бронзовий призер Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» з настільного тенісу серед спортсменів з наслідками ДЦП.

 


НОМІНАЦІЯ №6

«Кращі інваліди-спортсмени з непаралімпійських та

недефлімпійських видів спорту»

 

 КУРОВ РОМАН – чемпіон світу, триразовий рекордсмен чемпіонату світу, член збірної команди України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Майстер спорту України міжнародного класу. Студент економіко-гуманітарного університету імені акад. Степана Дем'янчука.

     ЧАЙКОВСЬКА ОЛЬГА – чемпіонка світу, триразова рекордсменка світу, член збірної команди України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Майстер спорту України міжнародного уласу.

       НАБУХОТНИЙ РОМАН – чемпіон світу, рекордсмен світу, член збірної команди України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Майстер спорту України міжнародного класу. Закінчив економіко-гуманітарний університет імені акад. Степана Дем'янчука.

СІВАК ІВАН та     СІВАК НАДІЯ – чемпіони світу, члени збірної команди України зі спортивних танців на візках серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового аппарату. Майстри спорту України міжнародного класу. Надія Сівак є студенткою економіко-гуманітарного університету імені акад. Степана Дем'янчука.

       ГАЛІНСЬКА ГАЛИНА – чемпіонка світу, член збірної команди України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Майстер спорту України міжнародного классу.

КОЛЕСОВА НАТАЛІЯ та ТОВСТИЙ АНДРІЙ (партнер) - фіналісти чемпіонату світу, члени збірної команди України зі спортивних танців на візках серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового аппарату. Майстри спорту України.

       ШЕПЕЛЬ ПЕТРО – чемпіон України, володар Кубка Україн, член збірної команди України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Майстер спорту України.

      ДЕНИСЮК ВОЛОДИМИР – призер чемпіонату України, кандидат до складу збірної команди України з кульової стрільби серед спортсменів з вадами слуху. Має ІІ спортивний розряд.











Переглядів: 2280 | Додав: invasport-rivne | Рейтинг: 4.2/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]