Понеділок, 06.05.2024, 22:50

Рівненський "ІНВАСПОРТ"

Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Увійти
Соц. мережі
Міні чат
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Дайте оцінку нашому сайту
Всього відповідей: 910
Сайт існує

Головна

Головна » 2012 » Лютий » 11 » 10.02.2012 р. "НАША СПОРТИВНА ГОРДІСТЬ" вшанування кращих спортсменів-інвалідів області за підсумками спортивного сезону 2011 р.
23:13
10.02.2012 р. "НАША СПОРТИВНА ГОРДІСТЬ" вшанування кращих спортсменів-інвалідів області за підсумками спортивного сезону 2011 р.
    10.02.2012 р. у приміщенні Обласного центру фізкультури і спорту інвалідів «Інваспорт» відбувся урочистий вечір вшанування найкращих спортсменів та тренерів, керівників ФСК та начальників відділів, директорів спецшкіл, «Наша спортивна гордість», за підсумками 2011-го року.



    На це дійство були запрошені титуловані спортсмени, їх батьки, тренери й не тільки, не можна не відмітить незчисленну кількість гостей, що відвідали цей вечір, у числі яких були такі особистості як: Голова Рівненської обласної державної адміністрації – Берташ Василь Михайлович, керуючий справами виконавчого апарату Рівненської обласної ради – Яцюк Микола Іванович, начальник відділу з питань фізкультури та спорту – Гуділін Володимир Миколайович, заступник голови ради ветеранів – Ковальчук Олександр Іванович, заступник начальника управління освіти Рівненської обласної адміністрації – Коржевський Петро Миколайович, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту – Шевчук Сергій Анатолійович, та голова Рівненського обласного фізкультурно-спортивного товариства "Колос” – Соляр Анатолій Володимирович. Високопоставленим гостям була надана честь нагороджувати тих за для кого і було створено цей вечір, да й не тільки. Так Василь Берташ відмітив за високу професійність, відданість своїй справі та високі досягнення, світового рівня, й організатора цього дійства – начальника Рівненського обласного центру фізкультури і спорту інвалідів «Інваспорт» Кучера Віктора Олександровича та вручив не абиякий подарунок, а саме – інфрачервону теплову кабіну.







    Художній керівник Рівненського міського палацу культури – Алексіюк Руслан Іванович, на правах ведучого, розпочав вечір привітаннями та виступом Ансамблю джазової музики «Гелікон. Також прикрасою цього свята були виступи ще багатьох артистів та художніх колективів міського палацу культури й навіть самих спортсменів яких відзначали на цьому вечорі, але головною прикрасою звичайно були кращі інваліди-спортсмени з параолімпійських та дефлімпійських видів спорту, кращі інваліди-спортсмени з непараолімпійських та недефлімпійських видів спорту, кращі ветерани інваліди-спортсмени, кращі тренери, кращі голови ФСК інвалідів та кращій керівник відділу спорту міст і районів області за підсумками спортивного сезону 2011 року, які були представлені в таких номінаціях:

НОМІНАЦІЯ №1
«Кращий спортсмен з параолімпійських та дефлімпійських видів спорту»

1. Галінська Юлія – майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору, учасниця Параолімпійських ігор, чемпіонка Європи, багаторазова чемпіонка та володарка кубків України, член збірної команди України.
2. Гусєва Катерина – чемпіонка України з дзюдо серед спортсменів з вадами слуху, член збірної команди України.
3. Драч Сергій – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики серед спортсменів з вадами слуху, чемпіон Європи, дворазовий срібний призер чемпіонату України, член збірної команди України.
4. Косенко Ігор – дворазовий чемпіон Параолімпійських ігор, багаторазовий чемпіон світу, бронзовий призер чемпіонату світу з футболу. Заслужений майстер спорту України з футболу серед спортсменів з наслідками ДЦП, повний кавалер ордену «За заслуги», член збірної команди України.
5. Косінов Олександр – майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору, чемпіон світу та Європи, багаторазовий чемпіон та володар кубків України, член збірної команди України.
6. Матло Ярина – майстер спорту України міжнародного класу з плавання серед спортсменів з вадами зору, бронзова призерка Параолімпійських ігор, срібна призерка чемпіонату світу, срібна та бронзова призерка чемпіонату Європи, чемпіонка та володарка кубків України, член збірної команди України. Нагороджена орденом Княгині Ольги ІІІ ступеня.
7. Ніколайчик Наталія – майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору, срібна призерка чемпіонатів світу та Європи, багаторазова чемпіонка володарка кубків України, член збірної команди України.
8. Помінов Олександр – майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору, учасник Параолімпійських ігор, бронзовий призер чемпіонату світу та Європи, багаторазовий чемпіон та володар кубків України, член збірної команди України.
9. Фролов Сергій – чемпіон ХХІ літніх Дефлімпійських ігор, майстер спорту України з футболу серед спортсменів з вадами слуху, срібний призер чемпіонату Європи, член збірної команди України.
10. Хорава Давид – майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору, бронзовий призер чемпіонату Європи, багаторазовий чемпіон та володар кубків України, член збірної команди України.





НОМІНАЦІЯ №2
«Кращі діти, інваліди-спортсмени»

1. Андрєєчкін Денис – майстер спорту України з плавання, та призер чемпіонату та кубка України серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату – 4422 очка;
2. Виноградов Анатолій – чемпіон області, срібний призер чемпіонату України з легкої атлетики серед спортсменів з вадами зору – 1660 очок;
3. Гончарук Олексій – кандидат у майстри спорту України з легкої атлетики, чемпіон області та чемпіон України серед спортсменів з вадами зору – 1460 очок;
4. Єрьоменко Констянтин – чемпіон області, учасник чемпіонату України, переможець Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед спортсменів з вадами зору – 880 очок;
5. Макарчук Володимир – кандидат у майстри спорту України з плавання, срібний та бронзовий призер чемпіонату та кубка України з плавання серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату – 3647;
6. Михалицький Володимир – чемпіон області, срібний призер чемпіонату України з дзюдо серед спортсменів з вадами зору – 510 очок;
7. Мізерний Михайло – майстер спорту України з плавання, чемпіон України, срібний та бронзовий призер чемпіонату та кубка України з плавання серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату – 3122 очки;
8. Омелянчук Роман – І розряд з пауерліфтингу серед спортсменів з наслідками ДЦП, чемпіон області та срібний призер першості України серед юніорів – 470 очок;
9. Рабчун Тарас – кандидат у майстри спорту України з плавання, срібний та бронзовий призер чемпіонату та кубка України з плавання серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату – 2722 очка;
10. Холод Наталія – кандидат у майстри спорту України з легкої атлетики, чемпіонка області, срібна та бронзова призерка чемпіонату України з легкої атлетики (ВІ) – 1170 очок.





НОМІНАЦІЯ №3
«Кращий спортсмен з непараолімпійських та недефлімпійських
 видів спорту»

1. Галінська Галина – майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору, чемпіонка та рекордсменка чемпіонату світу, чемпіонка України, член збірної команди України.
2. Ітркін Леонід - майстер спорту України міжнародного класу з шашок серед спортсменів з вадами зору, срібний призер чемпіонату світу, чемпіон України, член збірної команди України.
3. Колесова Наталія, Товстий Андрій (партнер) – майстри спорту України зі спортивних танців на візках серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату, фіналісти чемпіонату світу, володарі кубку світу, члени збірної команди України.
4. Куров Роман - майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору, чемпіон світу, чотириразовий рекордсмен чемпіонату світу, чемпіон та володар кубків України, член збірної команди України.
5. Набухотний Роман - майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору,  учасник чемпіонату світу (V м.), срібний призер чемпіонату України, член збірної команди України.
6. Сівак Іван, Сівак Надія – майстри спорту зі спортивних танців на візках серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату, багаторазові чемпіони світу та  володарі кубку світу, члени збірної команди України.
7. Семенович Роман – срібний призер чемпіонату України з шахів серед спортсменів з вадами слуху.
8. Чайковська Ольга - майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору, чемпіонка світу, триразова рекордсменка світу, чемпіонка та володарка чемпіонатів і кубків України, член збірної команди України.











НОМІНАЦІЯ №4
«Кращих спортсмен-ветеран»

1. Буткевич Петро – кандидат у майстри спорту України з настільного тенісу серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату, дворазовий чемпіон України.
2. Міхальов Геннадій – майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату, багаторазовий чемпіон України та володар кубків України.
3. Мурашко Олександр – майстер спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату, багаторазовий чемпіон та володар кубків України.
4. Попок Віталій - майстер спорту України з настільного тенісу серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату, багаторазовий чемпіон та володар кубків України.
5. Семенюк Любов - майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату, бронзова призерка чемпіонату світу,багаторазова чемпіонка та володарка кубків України, член збірної команди України.











НОМІНАЦІЯ №5
«Кращий тренер»

1. Демчук Андрій Олександрович – Заслущений тренер України з пауерліфтингу, тренер Любові Семенюк, Романа Курова, Галини Галінської та Ольги Чайковської.
2. Костак Владислава Петрівна – тренер зі спортивних танців на візках, тренер Івана і Надії Сіваків, Наталії Колесової та Андрія Товстого.
3. Палюх Ольга Григорівна – Заслужений тренер України з плавання, тренер Ярини Матло, срібної та бронзової призерки чемпіонату  Європи,  срібної призерки чемпіонату світу.
4. Романкевич Михайло Якович – Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, Заслужений тренер України з дзюдо. Тренер Юлії Галінської, Наталії Ніколайчик, Олександра Помінова, Олександра Помінова та Давида Хорави. Його вихованці є чемпіонами України, володарями Кубка з дзюдо.
5. Чирков Володимир Іванович – Заслужений тренер України з футболу, тренер Ігоря Косенко та Сергія Фролова.











НОМІНАЦІЯ №6
«Кращий голова ФСКІ»

1. Петренко Валентина Володимирівна – голова фізкультурно-спортивного клубу інвалідів «Геракл»  м. Рівне.
2. Цицюра Олександр Олександрович – голова Сарненського районного фізкультурно-спортивного клубу інвалідів «Повір у себе».
3. Шеремет Наталія Василівна – голова Рокитнівського районного фізкультурно-спортивного клубу інвалідів «Вперед».











НОМІНАЦІЯ №7
«Кращий керівник відділу спорту райдержадміністрацій та міськвиконкомів»

1. Волянюк Ірина Дмитрівна – начальник відділу з питань фізичної культури і спорту м. Острог.
2.  Пишняк Людмила Опанасівна – начальник відділу з питань фізичної культури і спорту Рокитнівської РДА.
3.  Хомич Віктор Анатолійович – головний спеціаліст відділу у справах молоді і спорту Сарненської міської ради.





НОМІНАЦІЯ №8
«Кращий директор спецшколи-інтернату»

1. Бабич Євгенія Юхимівна – директор Костопільської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату з вадами ДЦП.
2.    Лебідь Галина Васивівна – директор Острозької загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів для дітей з вадами слуху.
3.    Малиновський Олександр Леонідович – директор Клеванської спецшколи-інтернату №2.
4.    Фалко Євгенія Василівна – директор Клеванської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів для слабозорих дітей.





НОМІНАЦІЯ №9
«Кращий тренер-викладач по роботі з дітьми»

1.    Артинюк Ксенія Василівна – тренер-викладач з легкої атлетики – 2610 очок.
2.    Коверза Михайло Миколайович – тренер-викладач з пауерліфтингу – 1640 очок.
3.    Макринський Сергій Олександрович – тренер-викладач з легкої атлетики – 4751 очко.



НОМІНАЦІЯ №10
«За волю до перемоги»

Чемпіони фінальних змагань Спартакіади «Повір у себе» з футболу в МДЦ «Артек» 2011 р. серед дітей-інвалідів з наслідками ДЦП
1.    Богданов Владислав
2.    Гойда Назар
3.    Кравчук Михайло
4.    Лемех Артем
5.    Рожков Владислав
6.    Харковец Владислав
7.    Черняк Владислав
8.    Шептицький Назар.







     А завершила це дійство, звісно, людина завдяки якій це все й відбувалось - Кучер Віктор Олександрович, звернувшись до усіх присутніх зі словами щирої вдячності і сподівань що до нових вершин, нових досягнень, нових перемог.





Переглядів: 2708 | Додав: invasport-rivne | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]