Субота, 04.05.2024, 21:48

Рівненський "ІНВАСПОРТ"

Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Увійти
Соц. мережі
Міні чат
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Дайте оцінку нашому сайту
Всього відповідей: 910
Сайт існує

Головна

Головна » 2010 » Липень » 13 » 10.07.2010 р. Обласні змагання з риболовного спорту серед спортсменів-інвалідів, присвячених Дню Конституції України.
13:41
10.07.2010 р. Обласні змагання з риболовного спорту серед спортсменів-інвалідів, присвячених Дню Конституції України.

        10 липня 2010 р. на водоймі с. Мізочок (Здолбунівського району)  відбулися обласні змагання з риболовного спорту серед спортсменів-інвалідів, присвячені Дню Конституції України. У змаганнях брали участь близько сорока учасників з п’яти команд області: із Дубенського ФСКІ «СКІД», Сарненського району, Володимирецького району, Рівненського ФСКІ «Геракл» та команди м. Рівне.






          Урочисте відкриття змагань розпочалось з привітання головного судді змагань – Джуса  Володимира та підняття Державного Прапора України. Після відкриття, за сигналом, всі спортсмени закинули вудочки і змагання розпочались. Боротьба була запекла та дуже цікава. Так як на водоймі в основному ловилась не дуже велика риба, то з звідусіль чулись жарти та посмішки спортсменів. По завершенню змагань відбулося нагородження переможців та призерів змагань, частування рибацькою юшкою. Загалом змагання пройшли дуже добре і на високому рівні.




         Переможцями та призерами серед спортсменів-інвалідів з УОРА

(візочники) стали, а саме: переможець – Мурашко Олександр Аркадійович, другим був – Вітень Володимир Миколайович, третє місце посів – Фенюк Юрій Михайлович.




         Серед спортсменів-інвалідів з ОРА перемогу здобув – Мацковський Тадей Іванович, друге місце посіла – Леошик Ірина Вікторівна та третє місце у запеклій боротьбі виборов – Бутенко Олексій Олексійович.




          В даних змаганнях також приймали участь спортсмени-інваліди з вадами слуху. Серед спортсменів цієї нозології перемога дісталася – Олексюку Олегу Володимировичу, друге місце здобув – Радисюк Микола Оксентович, третє місце посів – Юглічек Григорій Ананійович.







          Рівненський облцентр «Інваспорт» щиро вдячний власнику водойми – Радимовичу Володимиру Васильовичу, а також спонсорам за надані подарунки переможцям та призерам змагань. Спонсорами обласних змагань з риболовного спорту були: рибальська крамниця «Альбатрос», магазини: «Рибалка», «У Феді», «Поплавок», а також водію – Мартинчуку Петру Михайловичу за надану допомогу в організації даних змагань.




         Особлива подяка голові федерації риболовного спорту Рівненської області – Щевичу Івану Павловичу за безкоштовні цінні подарунки та за надання суддівської бригади для обслуговування даних змагань.
Переглядів: 1909 | Додав: invasport-rivne | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]