Неділя, 05.05.2024, 13:37

Рівненський "ІНВАСПОРТ"

Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Увійти
Соц. мережі
Міні чат
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Дайте оцінку нашому сайту
Всього відповідей: 910
Сайт існує

Головна

Головна » 2014 » Лютий » 17 » 14.02.2014 р. м. Рівне «Наша спортивна гордість» відзначення кращих спортсменів-інвалідів Рівненської області за підсумками 2013p. ч. 1
14:27
14.02.2014 р. м. Рівне «Наша спортивна гордість» відзначення кращих спортсменів-інвалідів Рівненської області за підсумками 2013p. ч. 1

     14 лютого 2014 року у м. Рівне в приміщенні КЗ «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» відбувся святковий вечір «Наша спортивна гордість» відзначення кращих спортсменів-інвалідів Рівненської області за підсумками спортивного сезону 2013 року.

На даному вечорі відзначено близько 70 кращих спортсменів та працівників галузі фізичної культури і спорту інвалідів Рівненської області серед 12 номінацій.

З вітальним словом до спортсменів та гостей звернувся начальник КЗ «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Кучер В. О., начальник управління у справах молоді та спорту ОДА Власик І. С., депутат Рівненської обласної ради Хомич О.В., начальник відділу молоді та спорту Рівненського міськвиконкому Шевчук С.А., директор всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та голова Рівненського відділення НОК України Петренчук М.В., голова  Рівненської громадської організації «УТОС» Боровська Л.В., голова Рівненської обласної організації УСВА Ражик М.П., голова федерації профспілок Рівненської області Шершун М.Х, голова Рівненської обласної організації профспілок працівників культури Давидюк П.П., голова обласного комітету профспілки освіти і науки Кравець Ю.І., проректор МЕГУ Дем’янчук Ю. С., головний спеціаліст Рівненської облдержадміністрації Мурін В.В.

СПИСОК

кращих спортсменів з паралімпійських та дефлімпійських видів спорту, спортсменів з непаралімпійських та недефлімпійських видів спорту, дітей-спортсменів, юніорів-спортсменів, ветеранів-спортсменів, тренерів з паралімпійських та дефлімпійських видів спорту, директорів спецшколи-інтернату, вчителів фізичного виховання спецшкіл-інтернатів, керівників відділу фізичної культури і спорту міст і районів області по роботі «Інваспорту» та голів ФСКІ

за підсумками спортивного сезону 2013 року

НОМІНАЦІЯ № 1

«Кращі спортсмени з паралімпійських та дефлімпійських видів спорту»

1.     Галінська Юлія Миколаївна – майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору. Чемпіонка Європи. Нагорджена орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.

2.    Гусєва Катерина Борисівна – майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами слуху. Чемпіонка (в особистій ваговій категорії - 63 кг) та бронзова призерка (у абсолютній ваговій категорії) ХХІІ літніх Дефлімпійських ігор.

3.       Драч Сергій Володимирович – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики серед спортсменів з вадами слуху. Срібний призер ХХІІ літніх Дефлімпійських ігор у естафетному бігу 4 х 400 м.

4.     Косінов Олександр Іванович – майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору. Чемпіон Європи. Нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

5.    Матло Ярина Сергіївна – майстер спорту України міжнародного класу з плавання серед спортсменів з вадами зору. Чемпіонка України та бронзова призерка світу. Нагороджена орденом княгині Ольги ІІІ та ІІ ступенів.

6.     Назаренко Олександр Вікторович – майстер спорту України з дзюдо серед спортсменів з вадами зору. Бронзовий призер чемпіонату Європи.

7.     Помінов Олександр Михайлович – майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору. Бронзовий призер чемпіонату Європи.

8.     Семенюк Любов Адамівна – майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу серед спортсменів з ПОРА. Бронзова призерка чемпіонату Європи.

9.     Фролов Сергій Вікторович – майстер спорту України міжнародного класу з футболу серед спортсменів з вадами слуху. Срібний призер ХХІІ літніх Дефлімпійських ігор. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

10.      Хорава Давид Елгуджаєвич – майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору. Срібний призер Європи. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

 

НОМІНАЦІЯ № 2

«Кращі спортсмени з непаралімпійських та недефлімпійських видів спорту»

1.     Балєєв Костянтин Леонідович – майстер спорту України з шахів серед спортсменів з ПОРА. Бронзовий призер чемпіонату світу.

2.     Галінська Галина Володимирівна – Заслужений майстер спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Чемпіонка  світу.

3.     Іткін Леонід Борисович – майстер спорту України з шашок серед спортсменів з вадами зору. Чемпіон Європи.

4.     Куров Роман Володимирович – Заслужений майстер спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Чемпіон світу.  

5.  Набухотний Роман Миколайович – майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Срібний призер чемпіонату світу.

6.     Сівак Іван Петрович – заслужений майстер спорту України зі спортивних танців на візках серед спортсменів з ПОРА. Дворазовий чемпіон світу, володар Кубку світу.

7.     Сівак Надія Миколаївна – заслужений майстер спорту України зі спортивних танців на візках серед спортсменів з ПОРА. Дворазова чемпіонка світу, володарка Кубку світу.

8.     Товстий Андрій Андрійович майстер спорту України міжнародного класу зі спортивних танців на візках серед спортсменів з ПОРА. Срібний призер чемпіонату світу, володар Кубку світу.

9.  Колесова Наталія Анатоліївна майстер спорту України міжнародного класу зі спортивних танців на візках серед спортсменів з ПОРА. Срібна призерка чемпіонату світу, володарка Кубку світу.

10.  Чайковська Ольга Володимирівна – майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Чемпіонка світу.

НОМІНАЦІЯ №3

«Кращі діти-спортсмени»

1. Білогуров Олег Іванович (1999 р.н.) – дворазовий переможець фінальних змагань ХХ Спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики 2013 року серед спортсменів з вадами розумового і фізичного розвитку;

2. Варварук Валерій Валентинович (1998 р.н.) – срібний та бронзовий призер фінальних змагань ХХ Спартакіади «Повір у себе» з плавання серед спортсменів з порушеннями ОРА;

3. Дацюк Катерина Олександрівна (1999 р.н.) – триразова переможниця фінальних змагань ХХ Спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики 2013 року серед спортсменів з порушеннями ОРА;

4. Єрьоменко Костянтин Олександрович (1996 р.н.) – чемпіон України з легкої атлетики зі стрибків в довжину серед спортсменів з вадами зору;

5. Онищук Наталія Анатоліївна (1998 р.н.) – І розряд, чотириразова чемпіонка, срібна і бронзова призерка чемпіонату України та триразова переможниця фінальних змагань ХХ Спартакіади «Повір у себе» з плавання 2013 року серед спортсменів з порушеннями ОРА;

6. Остапчук Віталій Олегович (2001 р.н.) – переможець та призер  фінальних змагань ХХ Спартакіади «Повір у себе» з настільного тенісу серед спортсменів з порушеннями ОРА;

7. Рабчун Тарас Анатолійович (1996 р.н.) – КМСУ, бронзовий призер чемпіонату України з плавання серед спортсменів з порушеннями ОРА;

8. Суниця Максим Михайлович (1997 р.н.) – КМСУ, учасник чемпіонату України з плавання серед спортсменів з вадами слуху;

9. Ткачук Микола Олександрович (1998 р.н.) – дворазовий переможець та срібний призер фінальних змагань ХХ Спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики 2013 року серед спортсменів з вадами зору;

10. Холод Оксана Анатоліївна (1998 р.н.) – переможниця та срібна призерка фінальних змагань ХХ Спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед спортсменів з вадами розумового і фізичного розвитку.

 

НОМІНАЦІЯ № 4

«Кращі юніори-спортсмени»

1.      Андреєчкін Денис Володимирович – майстер спорту України з плавання серед спортсменів з ПОРА, чемпіон України з плавання серед спортсменів з ПОРА.

2.      Гамза Анна Володимирівна – кандидат  у майстри  спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з порушеннями ОРА, срібна призерка чемпіонату України.

3.         Коробкова Світлана Леонідівна – кандидат у майстри спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору, срібна призерка чемпіонату України.

4.      Ліховенко Сергій Леонідович – кандидат у майстри спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору, срібний призер чемпіонату України.

5.   Логацька Людмила Олександрівна – кандидат у майстри спорту України з дзюдо серед спортсменів з вадами зору. Чемпіонка світу серед юніорів.

6.      Макарчук Володимир Валентинович – кандидат у майстри спорту України з плавання серед спортсменів з ПОРА, чемпіон України з плавання серед спортсменів з ПОРА.

7.      Миронець Андрій Григорович – кандидат у майстри спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору, срібний призер чемпіонату України.

8.   Семенович Роман Васильович – кандидат у майстри спорту України з шашок серед спортсменів з вадами слуху. Бронзовий призер чемпіонату України серед юніорів.

9.    Ткачук Катерина Василівна – майстер спорту України з плавання серед спортсменів з вадами зору, чемпіонка України з плавання серед спортсменів з вадами зору.

10.   Холод Наталія Анатоліївна – кандидат у майстри спорту України з легкої атлетики серед спортсменів з вадами розумового і фізичного розвитку, чемпіонка України з легкої атлетики серед спортсменів з вадами розумового і фізичного розвитку.

 

НОМІНАЦІЯ № 5

«Кращі ветерани-спортсмени»

1.  Мурашко Олександр Аркадійович – майстер спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з ПОРА. Чемпіон України.

2.  Никитюк Галина Миколаївна – кандидат у майстри спорту України з шашок серед спортсменів з ПОРА. Срібна призерка чемпіонату Європи.

3.     Попок Віталій Іванович – майстер спорту України міжнародного класу з настільного тенісу серед спортсменів з ПОРА. Учасник чемпіонату Європи.

Переглядів: 1788 | Додав: invasport-rivne | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]