П'ятниця, 03.05.2024, 03:44

Рівненський "ІНВАСПОРТ"

Календар
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Увійти
Соц. мережі
Міні чат
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Дайте оцінку нашому сайту
Всього відповідей: 910
Сайт існує

Головна

Головна » 2009 » Липень » 1 » Обласний фестиваль рибалок серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату, присвячений Дню Конституції України.
20:30
Обласний фестиваль рибалок серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату, присвячений Дню Конституції України.

27 червня 2009 р. на водоймі міського гідропарку  м. Здолбунова  відбувся обласний фестиваль серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату, присвячений Дню Конституції України. У змаганнях брали участь близько тридцяти учасників з п’яти команд області: із Дубенського ФСКІ «СКІД», Дубровицького району, Володимирецького району, Рівненського ФСКІ «Геракл» та команди м. Рівне.

          Урочисте відкриття фестивалю розпочалось з привітання головного судді Щевича І.П. та підняття Державного Прапора України. Після відкриття, за сигналом, всі спортсмени закинули вудочки і змагання розпочались. Боротьба була запекла та дуже цікава. Так як на водоймі в основному ловилась не дуже велика риба, то з звідусіль чулись жарти та посмішки спортсменів. Пізніше приїхала знімальна група Рівненського державного телебачення  (РДТ) і брали інтерв’ю в організаторів та учасників про їхні враження та організацію фестивалю. По завершенню змагань, о дванадцятій годині, з привітальним словом  звернулася секретар Здолбунівської міської ради Капітула Валентина Василівна після чого відбулося нагородження, частування рибацькою юшкою та опущення прапора. Загалом змагання пройшли дуже добре і на високому рівні.                


         Переможцями та призерами стали рівняни, а саме: переможці – Мацковський Тадей Іванович та Мурашко Олександр Аркадійович (візок), другими були Мисюра Іван Олександрович та Лось Олег Олександрович (візок), третє місце посіли Петренко Валентина Володимирівна та Вітень Володимир Миколайович (візок).


          Рівненський облцентр «Інваспорт» щиро вдячний міському голові м. Здолбунова – Ольшевському Ігорю Олександровичу, першому секретарю Здолбунівському райкому КПУ – Апончику Сергію Анатолійовичу, керівництву церкві «Дім Євангелії» та її водіям – Федюковичу Миколі Миколайовичу та Баюку Петру Пилиповичу за надану допомогу в організації даних змагань.


         Особлива подяка голові федерації риболовного спорту Рівненської області – Щевичу Івану Павловичу за безкоштовні цінні подарунки та за надання суддівської бригади для обслуговування даних змагань.
Переглядів: 1137 | Додав: invasport-rivne | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]