Субота, 27.04.2024, 16:35

Рівненський "ІНВАСПОРТ"

Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Увійти
Соц. мережі
Міні чат
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Дайте оцінку нашому сайту
Всього відповідей: 910
Сайт існує

Головна

Головна » 2015 » Лютий » 25 » 20.02.2015 р. м. Рівне «Наша спортивна гордість», відзначення кращих спортсменів-інвалідів Рівненської області за підсумками 2014 р. ч. 2
13:07
20.02.2015 р. м. Рівне «Наша спортивна гордість», відзначення кращих спортсменів-інвалідів Рівненської області за підсумками 2014 р. ч. 2

НОМІНАЦІЯ № 3

«Кращі юніори-спортсмени»

  1. Базилюк Олег – учасник чемпіонату України, чемпіон області з плавання серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату.
  2. Варварук Валерій – учасник чемпіонату України з плавання серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату.
  3. Гелешко Артем – срібний призер чемпіонату України з дзюдо серед спортсменів з вадами зору.
  4. Дацюк Катерина – чемпіонка та срібна призерка Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед дітей-інвалідів з порушеннями опорно-рухового апарату.   
  5. Драганчук Дарина – бронзова призерка чемпіонату України з легкої атлетики серед спортсменів з вадами слуху.
  6. Онищук Наталія – чемпіонка та багаторазова призерка України з плавання серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату.
  7. Рабчун Тарас – учасник чемпіонату України, чемпіон області з плавання серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату.
  8. Суниця Максим – майстер спорту України з плавання серед спортсменів з вадами слуху. Учасник чемпіонату України. Рекордсмен чемпіонату України.
  9. Ткачук Катерина – майстер спорту України з плавання серед спортсменів з вадами зору, чемпіонка України.
  10. Шаблій Олександр – срібний призер чемпіонату України з дзюдо серед спортсменів з вадами зору.

НОМІНАЦІЯ № 4

«Кращі діти-спортсмени»

  1. Бережний Михайло Степанович (2000 р.н.) – переможець фінальних змагань ХХІ Спартакіади «Повір у себе», з легкої атлетики серед спортсменів з вадами зору.
  2. Білогуров Олег Іванович (1999 р.н.) – переможець фінальних змагань ХХІ Спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед спортсменів з ВРіФР.
  3. Кукса Максим Леонідович (2000 р.н.) – чемпіон України з дзюдо серед спортсменів з вадами зору.
  4. Макарчук Володимир Валентинович (1991 р.н.) – кандидат в майстри спорту України, чемпіон України з плавання серед спортсменів з порушеннями ОРА.
  5. Мізерний Михайло Павлович (1992 р.н.) – майстер спорту України, срібний призер чемпіонату України з плавання серед спортсменів з порушеннями ОРА.
  6. Остапчук Віталій Олегович (2001 р.н.) – переможець фінальних змагань ХХІ Спартакіади «Повір у себе» з настільного тенісу серед спортсменів з порушеннями ОРА.
  7. Пюро Володимир Дмитрович (2001 р.н.) – переможець фінальних змагань ХХІ Спартакіади «Повір у себе» з плавання серед спортсменів з порушеннями ОРА.
  8. Романуха Ольга Владиславівна (2003 р.н.) – учасниця чемпіонату України, бронзова призерка фінальних змагань ХХІ Спартакіади «Повір у себе» з плавання серед спортсменів з порушеннями ОРА.
  9. Саєнко Тетяна Михайлівна (2001 р.н.) – переможець фінальних змагань ХХІ Спартакіади «Повір у себе» з легкої атлетики серед спортсменів з вадами слуху.
  10. Ярошик Юрій Андрійович (2003 р.н.) – переможець фінальних змагань ХХІ Спартакіади «Повір у себе» з плавання серед спортсменів з вадами зору.

НОМІНАЦІЯ № 5

«Кращі ветерани-спортсмени»

 

  1. Мурашко Олександр Аркадійович – майстер спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату. Володар Кубку області.
  2. икитюк Галина Миколаївна – кандидат у майстри спорту України з шашок серед спортсменів з вадами зору. Бронзова призерка чемпіонату Європи.
  3. Віталій Іванович майстер спорту України міжнародного класу з настільного тенісу серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату. Чемпіон області.

НОМІНАЦІЯ № 6

«Кращі тренери-викладачі спорту інвалідів»

  1. Демчук Андрій Олександрович –  Заслужений  тренер України з пауерліфтингу, особистий тренер Курова Романа, Чайковської Ольги, Семенюк Любові, Ціздин Уляни.
  2. Костак Владислава Петрівна – Заслужений тренер України зі спортивних танців на візках, особистий тренер Івана та Надії Сівак, Колесової Наталії та Товстого Андрія.
  3. Палюх Ольга Григорівна – Заслужений  тренер України з плавання, особистий тренер Матло Ярини, Суниці Максима та Ткачук Катерини.
  4. Романкевич Михайло Якович – Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, Заслужений тренер України з дзюдо, особистий тренер Гусєвої Ірини, Шепелюк Катерини, Галінської Юлії, Ніколайчик Наталії, Косінова Олександра, Хорави Давида, Помінова Олександра, Логацької Людмили та Назаренко Олександра. Почесний громадянин міста Рівне.​​​
  5. Фесовець Олександр Миколайович  - Заслужений тренер України з пауерліфтингу особистий тренер Галінської Галини, Набухотного Романа.
Переглядів: 1029 | Додав: invasport-rivne | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]