Четвер, 25.04.2024, 12:15

Рівненський "ІНВАСПОРТ"

Календар
«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Увійти
Соц. мережі
Міні чат
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Дайте оцінку нашому сайту
Всього відповідей: 910
Сайт існує

Головна

Головна » 2021 » Жовтень » 29 » 25-28.10.2021 р. м. Рівне Чемпіонат України з боулінгу (молодь) серед осіб з порушеннями слуху
10:37
25-28.10.2021 р. м. Рівне Чемпіонат України з боулінгу (молодь) серед осіб з порушеннями слуху

З 25 по 28 жовтня 2021 року в місті Рівному в боулінг-клубі «Хутір» вперше в історії вітчизняного спорту осіб з інвалідністю відбувся чемпіонат України з боулінгу (молодь) серед осіб з порушеннями слуху

У даних змаганнях взяли участь 33 спортсмена з 5 команд: Запорізької, Одеської, Полтавської, Рівненської області та міста Києва.

Змагання проходили серед юнаків та дівчат 12-15 років, юніорів та юніорок 16-19 років в особистому заліку, видах програми «двійка» та «четвірка змішана».

Команду Рівненської області представляли:

юніори та юніорки Лавренчук Костянтин, Василевич Родіон, Удодик Вікторія, Лобчук Вероніка;

юнаки та дівчата Колодич Рувим, Кукуруза Дмитро, Березко Яна та Мушик Софія.

В урочистому відкритті змагань взяли участь заступник директора департаменту – начальник управління молодіжної політики та спорту департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Ліпський, головний суддя змагань, головний тренер Національної збірної команди України, Заслужений тренер України Віктор Дикін, головний секретар змагань, тренер Національної збірної команди України Іван Шокота, заступник начальника комунального закладу «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» Рівненської обласної ради Володимир Мурін.

У підсумку спортсмени Рівненської області здобули 16 нагород чемпіонату, з яких 2 срібні медалі та 14 бронзових.

Так, у змаганнях в особистому заліку Колодич Рувим виборов ІІІ місце серед юнаків, а Березко Яна виборола ІІІ місце серед дівчат.

У виді програми «Двійка»:

Колодич Рувим та Кукуруза Дмитро вибороли ІІ місце серед юнаків,

Мушик Софія та Березко Яна вибороли ІІІ місце серед дівчат,

Василевич Родіон та Лавренчук Костянтин вибороли ІІІ місце серед юніорів.

У виді програми «Четвірка змішана»:

команда у складі Лобчук Вероніки, Удодик Вікторії, Василевича Родіона та Лавренчука Костянтина виборола ІІІ місце серед юніорів та юніорок;

команда у складі Мушик Софії, Березко Яни, Колодича Рувима та Кукурузи Дмитра виборола ІІІ місце серед юнаків та дівчат.

 

Переможці та призери змагань були нагороджені медалями та грамотами Укрцентру «Інваспорт».

 

Для багатьох учасників дані змагання були надзвичайно хвилюючими та стали можливістю здобуття змагального досвіду, адже спортсмени змогли продемонструвати свою майстерність та побачити як грають їх однолітки, які у недалекому майбутньому увійдуть до складу команди одного з лідерів світового дефлімпійського боулінгу – Національної збірної команди України.

 

Вітаємо наших юних спортсменів з вдалими виступами у даних змаганнях. Бажаємо міцного здоров’я, подальших успіхів та спортивних перемог!

Переглядів: 334 | Додав: invasport-rivne | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]