Неділя, 05.05.2024, 09:18

Рівненський "ІНВАСПОРТ"

Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Увійти
Соц. мережі
Міні чат
Статистика

Онлайн: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Наше опитування
Дайте оцінку нашому сайту
Всього відповідей: 910
Сайт існує

Головна

Головна » 2010 » Лютий » 11 » 10.02.2010. Підсумковий вечір 2009-го року.
15:36
10.02.2010. Підсумковий вечір 2009-го року.

10 лютого 2010 року в м. Рівне, в приміщенні КЗ «Обласний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» відбувся святковий вечір «Наша спортивна гордість», де були підведені підсумки спортивного сезону 2009 року та визначені кращі спортсмени, тренери-викладачі, вчителі фізичного виховання,  директори спецшкіл-інтернатів, кращі молоді спортсмени, кращі ветерани-спортсмени, кращий голова фізкультурно-спортивного клубу інвалідів і т.д.



В урочистостях взяли участь представники влади: заступник голови Рівненської обласної ради Крока В.І., начальник відділу з питань фізичної культури і спорту Рівненської облдержадміністрації Петренчук М.В., та інші.



Прийшли привітати з цим святом також друзі і колеги: начальник управління у справах сім’ї,  молоді та спорту Рівненського міськвиконкому Шевчук С.А., президент Рівненської федерації футболу Поліщук В.П., голова Рівненського «Спартака» Шевчук В.А. та інші.

Справжнім подарунком для номінантів та гостей став святковий концерт.

На заході були присутні представники обласних засобів масової інформації, телеканал РТБ.

НОМІНАЦІЯ 1: «Кращі спортсмени з параолімпійських та дефлімпійських видів спорту»

1.     Василь Ажнюк Чепміон ХХІ Дефлімпійських ігор в м. Тайпей (Тайвань), член збірної України з футболу серед спортсменів з вадами слуху. Майстер спорту України міжнародного класу з футболу. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступення.

2.     Денис Андреєчкін Неодноразовий чемпіон та призер чемпіонатів і кубків України з плавання серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату. Майстер спорту України.

3.     Юлія Галінська Член збірної команди України з дзюдо серед спортсменів з вадами зору. Майстер спорту України з дзюдо. Бронзова призерка чемпіонату Європи з дзюдо серед спортсменів з вадами зору.

4.     Валерій Довгалець Срібний призер чемпіонату України з дзюдо, бронзовий призер чемпіонату Європи з дзюдо серед спортсменів з вадами зору, член збірної команди України з дзюдо серед спортсменів з вадами зору.

5.     Сергій Ліховенко Бронзовий призер чемпіонату світу з дзюдо серед  юніорів з вадами зору, член збірної команди України.

6.     Ярина Матло Член збірної команди України з плавання серед спортсменів з вадами зору. Майстер спорту України міжнародного класу з плавання. Триразова срібна призерка чемпіонату Європи м. Рейк’явік  (Ісландія). Нагороджена орденом Княгині Ольги ІІІ ступеня.

7.     Олександр Помінов Член збірної команди України з дзюдо серед спортсменів з вадами зору. Майстер спорту України міжнародного класу. Бронзовий призер чемпіонату Європи з дзюдо серед спортсменів з вадами зору.

8.     Віталій Попок Член збірної команди України з тенісу настільного серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату. Майстер спорту України. Чемпіон України.

9.     Любов Семенюк Член збірної команди України с пауерліфтингу серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату. Майстер спорту України міжнародного класу. Рекордсменка та чемпіонка України з пауерліфтингу  серед  спортсменів  з порушеннями опорно-рухового апарату.

10.                        Сергій Фролов Чемпіон ХХІ Дефлімпійських  ігор в м. Тайпей (Тайвань), член збірної команди України з футболу серед спортсменів з вадами слуху. Майстер спорту України з футзалу. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.
Переглядів: 1298 | Додав: invasport-rivne | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]