Неділя, 05.05.2024, 03:07

Рівненський "ІНВАСПОРТ"

Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Увійти
Соц. мережі
Міні чат
Статистика

Онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Дайте оцінку нашому сайту
Всього відповідей: 910
Сайт існує

Головна

Головна » 2010 » Лютий » 11 » Підсумковий вечір 2009-го року. (продовження)
15:35
Підсумковий вечір 2009-го року. (продовження)

НОМІНАЦІЯ 2: «Кращі спортсмени з непараолімпійських та недефлімпійських видів спорту»

1.     Галина Галінська Майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору, член збірної команди України, багаторазова чемпіонка, рекордсменка України.

2.     Олексій Ємельянов Срібний призер чемпіонату України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Член збірної області з пауерліфтингу.

3.     Роман Куров Майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору, член збірної команди України. Чемпіон, рекордсмен України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору.

4.     Роман Набухотний Майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору, член збірної команди України, чемпіон та рекордсмен України з пауерліфтингу  серед спортсменів з вадами зору.

5.     Ольга Чайковська Майстер спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору, член збірної команди України. Чемпіонка та рекордсменка України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору.

НОМІНАЦІЯ 3: «Кращі молоді спортсмени»

1.     Михайло Мізерний Майстер спорту України з плавання, чемпіон та призер України з плавання.

2.     Володимир Макарчук Кандидат у майстри спорту з плавання, срібний та бронзовий призер чемпіонату України з плавання.

3.     Анатолій Виноградов Кандидат до складу збірної команди України з легкої атлетики, чемпіон області, срібний призер чемпіонату України з легкої атлетики.

4.     Наталія Холод Чемпіонка області з легкої атлетики, срібна та бронзова призерка чемпіонату України з легкої атлетики.

5.     Роман Саяпін Чемпіон області, бронзовий призер чемпіонату України з пауерліфтингу.

НОМІНАЦІЯ 4:  «Кращі ветерани-спортсмени»

1.     Копитюк Володимир Романович Майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Член збірної команди України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору.

2.     Криворучко Олена Василівна Член збірної команди області з тенісу настільного серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату. Кандидат у майстри спорту України. Срібна призерка чемпіонату України з тенісу настільного серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату.

3.     Міхальов Геннадій Миколайович Майстер спорту України, чемпіон України з пауерліфтингу серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату.

4.     Мурашко Олександр Аркадійович Член збірної команди області з пауерліфтингу серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату. Майстер спорту України. Чемпіон України з пауерліфтингу серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату.

5.     Юсин Віктор Гордійович Чемпіон та призер чемпіонату України з шашок і шахів, кандидат у майстри спорту України.
Переглядів: 1374 | Додав: invasport-rivne | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]